Kedvezményes ajánlataink

Nyelvoktatás, nyelvvizsga felkészítés

Iskolánkban angol, német, francia, olasz, orosz, eszperantó, spanyol és magyar nyelvet oktatunk. Lakossági képzéseink, vizsgafelkészítőink kiscsoportos és egyéni nyelvórák keretében folynak. Cégeknek, vállalkozásoknak a nyelviskolában zajló tantermi oktatás mellett kihelyezett és online képzéseket biztosítunk. Csoportos nyelvi képzéseinknél fontosnak tartjuk, hogy azonos tudásszinten lévők kerüljenek a képzésbe, így kérésre ingyenes írásbeli tudásszintmérést biztosítunk minden érdeklődőnek. Az írásbeli szintfelmérő kérhető e-mailben a  nyelviskola.belvarosi@gmail.com címen vagy irodánkban ügyfélszolgálati időben személyesen is kitölthető.


Szintfelmérők online:Angol nyelvi szintfelmérőnk online
Német nyelvi szintfelmérőnk online

Csoportos és egyéni nyelvóráinkat jelenléti oktatás keretében a Miskolc, Széchenyi utca 92. szám alatti jól felszerelt oktatótermeinkben tartjuk. Természetesen lehetőség van online órákra is, ebben az esetben a nyelvtanuló által ismert felületen kapcsoljuk össze a diákot oktatójával. 

Jelenléti vagy online? Az utóbbi évek kiváló alkalmat kínáltak arra, hogy megtanuljuk és kihasználjuk az online oktatás nyújtotta lehetőségeket. Hatékonyságában mind a jelenléti, mind az online oktatási forma kitűnően működik, intézményünkben változatos, élményszerű órák várják a tanulni vágyókat.

Komplex nyelvi tudásszintmérés

Az ingyenes írásbeli szintfelmérésen kívül komplex nyelvi szintfelmérést is kínálunk. Mikor és miért van erre szükség? Az intézményünkben nyelvvizsgázó több száz vizsgázó esetében megfigyeltük, hogy nem mindenki tudja maga eldönteni, érett-e a kiválasztott nyelvvizsgára. Az iskolai érdemjegyek, egy  vizsgafelkészítésben kevésbé gyakorlott oktató és a tudásában bizonytalan diák egyes esetekben túl korán, vagy a nem megfelelő szintű vizsgára jelentkezik. Tapasztaljuk ennek a fordítottját is, kiváló tudásszintű diákok halogatják a vizsgát, mivel jó szintjüket alul értékelik. Ebben segít az, amikor egy felkészült oktató szóban és írásban egyaránt felméri a nyelvtanuló tudását. Ez az komplex tudásszintmérés kb. 90 percet vesz igénybe. 

Az árakról tájékozódni, jelentkezni és időpontot kérni az alábbi e-mail címen lehet: nyelviskola.belvarosi@gmail.com