Kedvezményes ajánlataink

Vélemények

"A fiam elkezdte az angol tanfolyamot, már egy pár órán részt vett. Én magam is elkísérem Őt az órákra, és szeretnék köszönetet mondani Önnek Erikáért! Tőle kedvesebb és türelmesebb tanárt nem is kaphattunk volna! Domonkos nagy kedvvel jàr az órákra, alig várja a találkozást! Mindig biztatást, ösztönzést és dícséretet kap Erikától, ami felvillanyozza őt. Eddig ilyen típusú tanárral nem találkozott még. Nagyon örülök, hogy Önökre találtunk!"

J.I. 

"Szeretném megköszönni az XY Kft. munkatársai nevében is azt a szakszerű, profi és türelmes oktatói munkát, amit Székely Erikától kaptunk az elmúlt 4 hónapban.Mindig maximális figyelemmel és odaadással adta le az óráit, és azzal a nyugodtsággal, ami áradt belőle mindig egy kicsit feltöltött bennünket. Nagyon megkedveltük Őt, és ezúton szeretnénk megköszönni a Nyelviskola és Erika munkáját."

B.G.

"A német nyelv iránt mindig is érdeklődtem, de igazán Bea néni óráin szerettem meg. Az órák nem a szokásos tantermi viszonyok között zajlottak, sokkal inkább beszéd fokuszúak voltak, így már nem okoz nehézséget németül megszólalnom. Mind nyelvviszgára, mind emelt szintű érettségire sikeresen felkészültem a külön óráknak hála. A hangulat mindig jó volt és mindig motivált tudtam maradni a tanáwnő hozzáállásának köszönhetően. Nem csak tudásban gyarapodtam, az óráknak köszönhetően döntöttem el, hogy én is német tanár szeretnék lenni a jövőben. "

Bojti Boglárla

"Nyár végen vettem részt egy 4 hetes intenzív német nyelvi kurzuson. Az augusztus végén tett sikeres nyelvvizsgámat az iskolának és az ott tanító tanároknak köszönhetem nagyrészt. A 4 hét hihetetlen jó hangulatban telt. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a tanárok hozzáállásával és munkájával. Az órákon nagyon családias és jó volt a légkör. Ha szükségem volt rá bármikor kérhettem segítséget és mindenki készségesen segített nekem. Minden nap örömmel jártam be az órákra. Olyan színvonalas oktatást, amit ott tapasztaltam eddig nem igazán kaptam sehol máshol. Itt foglalkoznak a diákok igényeivel és szükségleteivel. Erről sok iskola példát vehetne. A 4 hét alatt egyértelművé vált hogy itt tényleg a diák az első. Egyáltalán nem bántam meg a részvételt és később is a … kurzusát választanám. Teljesen őszintén kijelenthetem, hogy semmi rosszat nem tudok elmondani az iskoláról és mindenkinek csak ajánlani tudom."

M. Imi

"A most 16 éves lányom 14 évesen vett először részt nyári intenzív angol nyelvtanfolyamon, a tanfolyam utáni első vizsgaidőpontban teljesítette is a komplex B2 szintet. Idén már a C1 szintre készül. Természtes volt számunkra, hogy most is az intenzív tanfolyamot választjuk, ahol már angol anyanyelvű tanárok is segítik a felkészülést. A 14 éves fiam szintén, az intenzív nyelvtanfolyam elvégzését követően elsőre megszerezte a B2 szintű komplex nyelvvizsgáját angol nyelvböl. Szülőként külön köszönettel tartozom a nyelviskola lelkiismeretes tanárainak, hiszen a gyerekek meglepő módon nem teherként élték meg a szünidei tanfolyamot, hanem szívesen, jó hangulatban jártak órára, mindig kaptak visszajelzést a munkájukkal kapcsolatban, amely motiválta őket a tanulásban és az eredmény elérésében."

Kevi Zsuzsanna

"Nagyon jó volt a nyelvvizsga-felkészítés minősége. Nekem ezen túl az volt a legjobb, hogy megtanított kommunikálni, miközben érdekes témákról beszélgettünk." 

(Levente, 10.osztály)

"Janka  július 17-től augusztus 4-ig a nyelviskolában vett részt angol intenzív nyelvtanfolyamon. Szeretném megköszönni ezt a 3 hetet. Pontosan azt kaptam én, mint szülő, amit szerettem volna. Gyermekem végre erőre kapott, ami az angolt illeti. Kiderült, hogy kb. mennyit tud, hol tart. Megtalálta azt a nyelvvizsgát, ami passzol neki, amit szívesen megcsinál majd. Jól sikerült a próbanyelvvizsgája, reméli, hogy élesben is eredményes lesz majd.  Már nem érzi azt, hogy semmit nem tud angolból. A tanárai a tanfolyamon nagyon motiválták őt, segítőkészek voltak, hasznos volt, amit tanultak.

- Minden nyelvi készséget egyforma mértékben  gyakoroltak. A hétfő-szerda, kedd-csütörtök ritmus is jó ötlet. 
-  A tanárok személyre szabott házi feladatot küldtek, igazodva a tanítványok igényeihez, és ezeket kijavítva vissza is küldték. Hatalmas gratula! 
-  Az időt a tanfolyamon teljesen kihasználták. 
-  Szabadon, bátran  lehetett kérdezni, ha valaki valamit nem értett. Az egyik tanárnő sokat dicsérte őket, ez nagyon motiváló.
-  Sokat gyakoroltak, a feladatok változatosak voltak. 
-  Sok hasznos tanácsot kaptak a nyelvvizsgákat illetően. 
-  Sok olyan információt kaptak az angol nyelvvel kapcsolatban, ami nyelvkönyvben nem található, de érdekes.

Teljesen elégedett vagyok, semmi negatívumot nem tudnék említeni. Örülök, hogy ezt a nyelviskolát választottam. A legnagyobb örömöm, hogy Janka magabiztosabb lett, jelentkezik az októberi nyelvvizsgára, májusban pedig a középszintű angol előrehozott érettségire. Remélem, hogy  az a lendület, amit ezen a tanfolyamon kapott, sokáig kitart. 

Köszönöm tehát még egyszer!"
Homovics Zsuzsa